jasta102 napisał:
Co trzecie dziecko żyje w biedzie, co szóste w nędzy. Eksperci mówią, że nasza polityka społeczna to klęska - informuje "Rzeczpospolita".
Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-rzeczpospol...p;utm_campaign=other
każdy,kto jest odrobinę rozgarnięty potrafi odróżnić dwie kluczowe sytuacje, gdzie pomoc jest potrzebna a jej nie ma lub gdzie jest zbędna ,ba wręcz dyktatorsko narzucona lub wymuszona ,po trupach byle do celu nie zważając na dzieci.Jasta-nie mają związku te sprawy polskie z BV ,po co porównujecie Polskę do norwegi.
Działania wasze są tragi-komiczne ,porównujecie matkę normalna z matką psychicznie chorą i twierdzicie ,że obie nie powinny mieć dziecka
AGDER POLITIDISTRIKT PÅ OPPFORDRING AV KRISTIANSAND BARNEVERN BRYTER GRUNNLOVENS § 102 VED Å BRYTE SEG INN, PEKE PÅ BARNBAS FAR MED LADD VÅPEN.
Konklusjon: Anmeldelsem ansees som fullstendig grunnløs .
Historien kan leses "her":
www.facebook.com/groups/svalland/doc/211413652222191/ og hele saken går til Menneskerettsdomstolen i Strasborurg denne uken.
Ta historia nie będzie w to uwierzyć tym, którzy nie doświadczyli takiej sytuacji coraz
Państwo policyjne jest fakt nie może być dłużej zamiatać pod dywan.
19 12. 2008 policja w otoczeniu naszego domu około 14.00. Pokazali się z siłą 16 do 20 policjantów i kobiet wobec nas jest spokojna rodzina z dziećmi z trójką dzieci.
Oni zadzwonił do drzwi i domofon, ale nie chciał otworzyć drzwi. Następnie udali się do działania z narzędzi specjalnych i złamał drzwi i wpadł do domu z całej siły.
Mieszkaliśmy na piętrze nas gdy wszystkie 5 Harald próbował ukryć dzieci, chłopców w szafie ze mną i dziewczyna w wielkim kartonie TV.
Po uwzględnieniu pierwszym piętrze, policji wpadł gang po schodach na drugie piętro na sobie tarczę, hełm i ostre załadowane karabiny maszynowe.
Było dwóch uzbrojonych policjantów i wiele innych policjantów w cywilu i umundurowanych policjantów kobieta.
Policja kajdankami Harald, a gdy siedział w salonie było trzech policjantów i wskazał na niego z ich ostrymi karabinów ładowanych maszynowych.
Nasz syn Samuel stał i patrzył na to wszystko, kiedy zatrzęsła się i drżał na całym ciele. I podszedł do niego i pogłaskała lekko głowę i nazwał go po imieniu: ". Samuel, Samuel" Myślę, że jeśli uda nam się najmniejszego oporu będą strzelać do nas na miejscu.
Mam doświadczenie amerykańskiej wojny w Wietnamie i widziałem wiele bólu, ale nie mógł się równać z tym, co zobaczył teraz. Oni rzeczywiście przyszedł w najdzikszych i najgorsze wojowników, mieć rodzinę z dziećmi.
Oni dosłownie cieszyli się wziąć dzieci z nami. Kilka uśmiechnął się i rozmawiał tak, jakby nic się nie stało.
Ariel i Jehudit zatrzymaliśmy płacze w innym pokoju obok salonu. Nagle krzyknął Jehudit. Chciałbym następnie udać się do pokoju, aby ją pocieszyć. Ale nie, to była ogromna kobieta policji, który zablokował drzwi (był zamknięty po tym, jak wyszedł z salonu). Dała mi następujący rozkaz: ". Nie wolno wejść"
Czułem się zmęczony i nieszczęśliwy. Powiedziałem głośno do dzieci, że muszą modlić się do Jezusa.
Harald zapytał, czy dwa może przynajmniej mieć możliwość wyjść dać tata przytulić, ale nie mogli.
Cztery samice barnevernshyener był wtedy z pełną prędkością prosto do pokoju, w którym dzieci mieszkał. Widziałem te dzikie zwierzęta, nawet jak hieny. Po chwili jeden z nich na zewnątrz, rzucając pilną uchwałę na stole i rozmawialiśmy do nas z uśmiechem.
Harald odpowiedział: "Uśmiech". Potem otarł uśmiech z twarzy i spoważniał.
Kazano nam przez policję do opuszczenia domu na ok.. 16.00.
Poza naszej stodole, mogłem obserwować dwóch policjantów z psem.
W sumie było 2 małe samochody i duży samochód z 16 miejsc, które blokuje wszystko i wyjść do naszego domu
Byliśmy następnie odjechał w radiowóz z dwoma policjantami policji prawo do Kristiansand stacji w centrum. Podczas gdy byliśmy w samochodzie rozmawia policjantów o ich obowiązkach na tydzień bez niego byli teraz część dotyczy ich w ogóle. To tak, jakby miały one najgorszych przestępców.
Byliśmy kroppvisitert, gdy dotarliśmy na posterunek policji, a następnie przyznane każdej wiosny sprawne komórkę.
Od około 16.30 zegar zatrzymał się na mnie. Od czasu do czasu ktoś zajrzał do celi.
O 20:00 byłem wystawiony na przesłuchanie przez kobietę policji. Ona nie pisać wszystko, co mówił o, ale ja podpisałem tak.
Tuż przed mogliśmy opuścić komisariat przyszedł dwa dobrostan pracowników dziecko i powiedział dzieciom roześmiał się i miał przytulny. I nie wiem, czy mam płakać czy powiedzieć coś do nich.
Policjant zawiózł nas do domu i co. 22.00
05 01 2009 przywieźliśmy wszystkie nasze troje dzieci w instytucji "Furukollen" w Arendal.
Dzieci mogłyby nam powiedzieć, co, do cholery, nie doświadczył.
Po raz pierwszy wziąć na komisariat w Kristiansand, gdzie BV guard się znajduje. Tam dowiedział się, że policja i pracownicy opieki społecznej dziecko śmiał się jak szalony. Pracownik opieki społecznej dziecko powiedział im, że to był rząd, który posiadał dzieci.
Teraz zamykam pierwszy uprowadzenia dziecka.