Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Czy dlatego atakujecie Dawida,bo jest to waszą słabością i dlatego odreagowujecie swoje frustracje
KTO z was śledzi fb STOP BV z tego co zaobserwowałam,wiele emocji w was jest ale to więcej norwegów odwiedza fb dawida niż wy ,to Norwedzy się jednoczą z dawidem a nie wy ,czym można to nazwać ,może zazdrością ,bo wielu jęzorem kłapie ale to dawida stronka kulawo odnosi sukcesy w identyfikowaniu się z problemem
Polacy jeden mądrzejszy od drugiego

www.facebook.com/pages/Til-st%C3%B8tte-f...7?hc_location=stream

Diktatoriske land undertrykker befolkningen,
splitter opp familier og dømmer mange uskyldige personer.
Det er i dag en stor gruppe mennesker som står frem og forteller om sine erfaringer med barnevernet, politiet, andre offentlige etater, psykiatrien og domstolene mv. Disse menneskene er sannhetsvitner/tidsvitner, på lik linje med de som i sin tid tok opp kampen mot okkupasjonen av Norge.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
PJo napisał:
[quote]Davidzx napisał:
[

Poważnie sie zastanawiam czy cie gościu nie podjębac... do jakiegoś polskiego
Organu opieki nad rodzina.
Ty masz cos z psychika i twoje dziecko moze przy tobie byc zagrożone :ohmy: :S[/quote]

napisz do BV już się trzęsę albo do MSZ czy Rzecznika
Praw Dziecka.

Kto może niech spiepsza z dziećmi bo później już tylko będziecie pisać tutaj niekończące się historie jak to Bv zabrało dzieci, matce, ojcu, babci....

PJo a może byś tak przestał Smerfnie popadać w debilizm?
Śmiesznie wyraziłęś swoje zamiary!!! Smerfuj już dziś chętnie się teraz ja pośmieję. Norweska tragi komedia

a propo PJo to ty też piszesz raporty???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
Kto ma dzieci i nie wie czy zostać znimi czy wracać to doradzam wam

zawieście dzieci do Polski

ten temat dopiero się rozkręca i wiele nowych wątków dojdzie takich, że byście nawet się nie spodziewali

a Ciebie Joasiu szanuję, tak jestes na stypendium. Jak tam jest? wzorowo, przykładnie? nikt nie słyszał o fałszywych oskarżeniach? o korupcji?

No jasne w Polsce też sie pokazuje te najpiekniejsze miasta turystom, a te zapomniane, mało atrakcyjne, wstydliwe, niebezpieczne, brudne i śmierdzące zakazane miejsca jedynie znają lokalni mieszkańcy. I oni wiele wiedzą, że mażyli by by żyć znowu razem a nie oddzielnie w tym lepszym, pokazowym, wzorcowym, idealnym znającym prawa i obowiązki świecie. niestety tak nie ma moga sobie pomażyć a ty możęsz się nacieszyć wzorcowymi praktykami stypedialnymi. Ciesz się ciesz i zapamiętaj ten wzorzec bo tak wzorowo to tam nie jest. te same oskarżenia, brak obrony, brak pierwszeńtswa biologicznych, dzieci państwa, PTSD. często nie zrozumiane i wyalienowane. Bez mozliwości bycia zrouzmianym.

jak napiszecie jakieś pieknę nowe historie jak wam dzieci zabrali to dajcie znać a wczesniej wiedzcie, żę tutaj nie masz prawa do dziecka i żebyś sobie to zapamniętał,a.!!!!

niektórzy zmienią obraz widzenia,poczekajcie sobie troszkę możę i rok ja nie moge powiedzieć jak i kto.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Co trzecie dziecko żyje w biedzie, co szóste w nędzy. Eksperci mówią, że nasza polityka społeczna to klęska - informuje "Rzeczpospolita".

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-rzeczpospol...p;utm_campaign=other
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
poprawieniem działania opieki - potrzeba trochę tej energii w trawionym przez raka kraju (rak służb opieki nad dziećmi - dodaję aby się nikt nie rzucił, żem anty PL czy cuś)..jeszcze dodam że smoki i trole zjadające polskie dzieci
opisalas swoje srodowisko praca? to pewnie i siebie

a jak jasta napisal Co trzecie dziecko żyje w biedzie, co szóste w nędzy
to wina rodzicow ze sie zdecydowali na dzieci i zyja w nedzy
bo przeciez nie opieki spolecznej

w Norwegi co dziennie pisza o krzywdzie dzieci tak jak i w Polsce
ale jak mozna porownywac malutki kraj na krancu Europy do kraju z 10 razy wiekszym zaludnieniem lezacym w sercu Europy

w Polsce urzednik odpowiada za swoje bledy
Kodeks karny przewiduje kare 3 lat wiezienia za przekroczenie uprawnien i wykorzystanie stanowiska
a w Norwegi urzedasy sa bezkarne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
patim - tak, tak wygląda środowisko pracy w państwówce w PL..każdy widział i był przecież w polskich szpitalach np. w MOPRach, MOPsach, ośrodkach interwencji kryzysowej i domach dziecka, domach samotnej matki jest jeszcze gorzej.. mnie rak nie dosięgnął jeszcze, bo 5lat stażu to trochę mało, poza tym nigdy nie będę w PL pracować w panstwówce (nie strzelę sobie w kolano), wolę ośrodki prywatne lub nonprofit..sprawniej działają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Co trzecie dziecko żyje w biedzie, co szóste w nędzy. Eksperci mówią, że nasza polityka społeczna to klęska - informuje "Rzeczpospolita".

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-rzeczpospol...p;utm_campaign=other

każdy,kto jest odrobinę rozgarnięty potrafi odróżnić dwie kluczowe sytuacje, gdzie pomoc jest potrzebna a jej nie ma lub gdzie jest zbędna ,ba wręcz dyktatorsko narzucona lub wymuszona ,po trupach byle do celu nie zważając na dzieci.Jasta-nie mają związku te sprawy polskie z BV ,po co porównujecie Polskę do norwegi.
Działania wasze są tragi-komiczne ,porównujecie matkę normalna z matką psychicznie chorą i twierdzicie ,że obie nie powinny mieć dziecka

AGDER POLITIDISTRIKT PÅ OPPFORDRING AV KRISTIANSAND BARNEVERN BRYTER GRUNNLOVENS § 102 VED Å BRYTE SEG INN, PEKE PÅ BARNBAS FAR MED LADD VÅPEN.
Konklusjon: Anmeldelsem ansees som fullstendig grunnløs .
Historien kan leses "her":www.facebook.com/groups/svalland/doc/211413652222191/ og hele saken går til Menneskerettsdomstolen i Strasborurg denne uken.

Ta historia nie będzie w to uwierzyć tym, którzy nie doświadczyli takiej sytuacji coraz
Państwo policyjne jest fakt nie może być dłużej zamiatać pod dywan.

19 12. 2008 policja w otoczeniu naszego domu około 14.00. Pokazali się z siłą 16 do 20 policjantów i kobiet wobec nas jest spokojna rodzina z dziećmi z trójką dzieci.

Oni zadzwonił do drzwi i domofon, ale nie chciał otworzyć drzwi. Następnie udali się do działania z narzędzi specjalnych i złamał drzwi i wpadł do domu z całej siły.

Mieszkaliśmy na piętrze nas gdy wszystkie 5 Harald próbował ukryć dzieci, chłopców w szafie ze mną i dziewczyna w wielkim kartonie TV.

Po uwzględnieniu pierwszym piętrze, policji wpadł gang po schodach na drugie piętro na sobie tarczę, hełm i ostre załadowane karabiny maszynowe.
Było dwóch uzbrojonych policjantów i wiele innych policjantów w cywilu i umundurowanych policjantów kobieta.

Policja kajdankami Harald, a gdy siedział w salonie było trzech policjantów i wskazał na niego z ich ostrymi karabinów ładowanych maszynowych.
Nasz syn Samuel stał i patrzył na to wszystko, kiedy zatrzęsła się i drżał na całym ciele. I podszedł do niego i pogłaskała lekko głowę i nazwał go po imieniu: ". Samuel, Samuel" Myślę, że jeśli uda nam się najmniejszego oporu będą strzelać do nas na miejscu.

Mam doświadczenie amerykańskiej wojny w Wietnamie i widziałem wiele bólu, ale nie mógł się równać z tym, co zobaczył teraz. Oni rzeczywiście przyszedł w najdzikszych i najgorsze wojowników, mieć rodzinę z dziećmi.

Oni dosłownie cieszyli się wziąć dzieci z nami. Kilka uśmiechnął się i rozmawiał tak, jakby nic się nie stało.

Ariel i Jehudit zatrzymaliśmy płacze w innym pokoju obok salonu. Nagle krzyknął Jehudit. Chciałbym następnie udać się do pokoju, aby ją pocieszyć. Ale nie, to była ogromna kobieta policji, który zablokował drzwi (był zamknięty po tym, jak wyszedł z salonu). Dała mi następujący rozkaz: ". Nie wolno wejść"

Czułem się zmęczony i nieszczęśliwy. Powiedziałem głośno do dzieci, że muszą modlić się do Jezusa.
Harald zapytał, czy dwa może przynajmniej mieć możliwość wyjść dać tata przytulić, ale nie mogli.

Cztery samice barnevernshyener był wtedy z pełną prędkością prosto do pokoju, w którym dzieci mieszkał. Widziałem te dzikie zwierzęta, nawet jak hieny. Po chwili jeden z nich na zewnątrz, rzucając pilną uchwałę na stole i rozmawialiśmy do nas z uśmiechem.

Harald odpowiedział: "Uśmiech". Potem otarł uśmiech z twarzy i spoważniał.
Kazano nam przez policję do opuszczenia domu na ok.. 16.00.
Poza naszej stodole, mogłem obserwować dwóch policjantów z psem.

W sumie było 2 małe samochody i duży samochód z 16 miejsc, które blokuje wszystko i wyjść do naszego domu

Byliśmy następnie odjechał w radiowóz z dwoma policjantami policji prawo do Kristiansand stacji w centrum. Podczas gdy byliśmy w samochodzie rozmawia policjantów o ich obowiązkach na tydzień bez niego byli teraz część dotyczy ich w ogóle. To tak, jakby miały one najgorszych przestępców.

Byliśmy kroppvisitert, gdy dotarliśmy na posterunek policji, a następnie przyznane każdej wiosny sprawne komórkę.
Od około 16.30 zegar zatrzymał się na mnie. Od czasu do czasu ktoś zajrzał do celi.

O 20:00 byłem wystawiony na przesłuchanie przez kobietę policji. Ona nie pisać wszystko, co mówił o, ale ja podpisałem tak.

Tuż przed mogliśmy opuścić komisariat przyszedł dwa dobrostan pracowników dziecko i powiedział dzieciom roześmiał się i miał przytulny. I nie wiem, czy mam płakać czy powiedzieć coś do nich.
Policjant zawiózł nas do domu i co. 22.00

05 01 2009 przywieźliśmy wszystkie nasze troje dzieci w instytucji "Furukollen" w Arendal.
Dzieci mogłyby nam powiedzieć, co, do cholery, nie doświadczył.
Po raz pierwszy wziąć na komisariat w Kristiansand, gdzie BV guard się znajduje. Tam dowiedział się, że policja i pracownicy opieki społecznej dziecko śmiał się jak szalony. Pracownik opieki społecznej dziecko powiedział im, że to był rząd, który posiadał dzieci.

Teraz zamykam pierwszy uprowadzenia dziecka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Kiedy Matka
Pozbawiani są dzieci z przemocą

W prasie norweskiej raczej jednokierunkowy działa zwykłą propagandę dyskusji charakteryzujący się artykułów na temat Mahometa, który powraca jego urodzony w Norwegii córkę kraju wypoczynkowe, czy zgwałcenie i down-doping dzieci w Somalii. Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, że w podobnych porwań scenariusze mogą odbywać się w "bezpiecznej Norwegii"? Nie? Cóż, ONZ i Strasbourg rzeczywiście krytykowany Norwegia zdecydowanie do niepotrzebnego nadużywania opieki i dziecko ogólnie słaba.

Informacje pojawiające się w tym artykule maluje raczej tragiczny obraz jednej z instytucji publicznych w Norwegii - Ochrona dzieci a mianowicie. Według tego artykułu, można w końcu zmuszony stwierdzić, że Norwegia jest jednym z najgorszych krajów, jeśli chodzi o przemoc wobec niewinnych, przymusowej leków dzieci przybranych nieszczęśliwych i niepotrzebne i traumatyczne interwencji w wolnych życiu indywidualnym. Można się zastanawiać, w jaki sposób ludzie mogą wierzyć, że robią dobry i honorowy pracę przez rodziny podziału dla najmniejszego powodu i decyduje o ich zapadłej losu. Tutaj człowiek kurateli wszystkich ludzi opiekuńczych - i praworządności jest tak źle z prawników, psychologów i sędziów, którzy zarabiać grube pensje legitymizować dzieci mielonego.

CPS jest organ terror, jeśli wziąć to Nyhetsspeilet.no służąc ze szczyptą soli, szybkie wyszukiwanie w Google kucyka do setki podobnych historii o ludziach, którzy walczą gorzką walkę o złoto domu dziecka do mamy i taty ramion. Wojna z rodzicami niewinnego draoffer dzieci. I myślę o tym: Co roku 10.000 uwięzienie Norwegowie. W Szwecji (w dwóch populacji), odsetek ten wynosi tylko 2000. To jest podstawowe dla dorosłych, dzieci i młodzieży liny psychiatria także do kilku tysięcy, ale mogą służyć jako ogólne wskazówki dotyczące liczby interwencji państwa w Norwegii, w porównaniu do innych krajów.

Należy również zauważyć, że przemysł farmaceutyczny jest mocno zaangażowany w kieszeni parlamentarzystów, którzy oczywiście chcą wszystkie dzieci na Ritalin i pigułki ADHD a pieniądze toczy się na konto (uwaga: mocne uogólnienie, ale z dawką prawdy pomoru oszustwo grypy pokazał nam). Kompletna linia samej myśli.

Oczywiście, że są dobrzy ludzie w dziedzinie ochrony praw dziecka, którzy dbają bardziej o tym, co dziecko czuje. Zamiast siedzieć w biurze i pisanie stos dokumentów prawnych, że sąd korzysta cały dzień na przeczytanie zamiast rozmawiać z rodziną i dziecka adwokat jest zaangażowany, użyj dobry czas ludzi do rozmowy z dzieckiem i nauczyć się rozpoznawać dziwnego. Niestety, jak w tym przypadku mówimy o to poważne naruszenie nastąpiło, a dobrzy ludzie byli nieobecni.

Historia, która nie niezauważone jest IQ test, który spowodował matka została uznana za zbyt głupi, aby wychowywać dzieci. Czy geografia, daty historyczne i inne podobne pytania, które oddane Svanhild Jensen, którzy zostali pozbawieni swoich dzieci przez dziecko?

To śmiem twierdzić, że dobro dziecka jest przeniknięte złych ludzi, są rodziny zastępcze, które są rzeczywiście pragnie dać dziecku lepsze życie, ale zwykle jest to osierocone dzieci nie i dobra dziecka akty terrorystyczne, które sprawiają dzieciom sierotom.

www.norgespartiet.no/barnevern/177-nar-e...t-barn-med-vold.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Historia Bianca Rider i jej porwanej córki Caroline

Rodzice policja interweniowała w rodzinie w 2001 roku. Czy niektóre dziwne zachowanie w szkole, chęć pomocy w odrabianiu prac domowych, mściwego przyjaciel rodziny lub niechcianego przeciwnika mocy systemu wystarczy, aby państwa w długie ramię do drzwi? Jak to może działać. Z własnego doświadczenia wiem, że dziecko jest umieścić w osobnym pokoju z wychowawcami dziecka wizyty u rodziny i życia łańcuchów dziecka w godzinie pytań o jak matka, co je, pali jej dużo, że często w telewizji, że niegrzeczny? Czy ona cię uderzył? Czy będziesz w domu? I wreszcie, dziecko jest tak chory, że Twoje odpowiedzi są tak, tak, tak, tak, tak, aby uciec z tego dziwnego ciekawy przerażający pani.
Metody kwestionuje techniki, ale tutaj są stosowane do małych dzieci. Rodzice będą bacznie obserwował w towarzystwie dzieci z ich nadzorem inspektorów. Jeśli ktoś pokazuje oznaki nieprawidłowego zachowania jest folder stworzony i utraty aż powiedziano więcej. Co to jest nienormalne zachowanie jest określone przez państwo, jeżeli istnieje rynek na kradzież dzieci do Skarbu Państwa, granice porwać dzieci być minimalne.

Riders Bianca zostały zmuszone do podjęcia Ritalin - dorosła matka, musiał kłaniać się ludzi opiekuńczych, czy chce być dobrą mamą i się zachować dziecko, że państwo jest właścicielem dni można składać świadectwo urodzenia jest aktem prawnym do dziecka osoby. To jest legalne porwanie.
"Szkoda, że ​​jesteś moim Lærer'n"

Mówi Caroline ukochanej matki na telefon. Ponad rok minął (w rejestracji) z Caroline został zabrany do jej rodziny zastępczej. Rozmawiają przez telefon i rejestrator matkę.

"Mamo, kiedy umrzesz i kiedy umrę, będę jeszcze coś o swojej mamie."

Czy Caroline bardziej duchowo przebudzony niż większość dorosłych w opiece nad dziećmi? Fakt, że dziecko rozwija takie rozumienie życia i reinkarnacji sugeruje, że Caroline wspomina swoje poprzednie życie? Caroline jest żarłoczny i piękny, że kocha swoją matkę, i miss ją bardziej niż cokolwiek, jak można przybrana rodzina mieszkająca z dzieckiem z silną tęsknotę i fałszywie miłość? Tak, zgodnie z prawdziwą matką, daje jej tabletki nasenne, więc ona powinna się zamknąć. Bianca zobaczył zdjęcia kart wyborczych z córką po roku, zarówno matka i brat zdają się na brak witalności w Caroline.

Miłość Rodzeństwo - Caroline i jej brat Tony

To płakać, tak wiele dzieci w Norwegii uwięziony w ramionach nieznajomego i domach, często płacze dziecko przez kilka lat, zanim w końcu akceptuje swoją nową sytuację życiową.

Przed wywołaniem wreszcie zaczynają Caroline płacze i modli Cavy opieki matki;

"Pamiętam, że moja mama zawsze przychodzi do ciebie zadzwonić, nie rozpłakać się wtedy, kocham cię mamo, dziękuję, że próbuje mnie do domu, muszę iść, Tęsknię za dużo."

Oto film, w którym Caroline zostaje porwana, drzwi łamane i rodzice policji wpadł, gdy dziecko płacze i mówi, że nie, nie, nie! To może nie być nazywany inne niż porwanie? Czy masz otwarte drzwi, jeśli wiedział, że przyszedł ukraść dziecko?
Youtube profil Bianca Rider.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok